Peuteropvang

ons team

even voorstellen

Op Locatie:

Peutercentrum De Kanjers, locatie Het Lint bestaat uit een vast team. Onze locatie bevindt zich in locatie Het Lint. In dit gebouw zijn 3 basisscholen gevestigd: RK De Mariaschool, CBS Het Talent en OB het Galjoen. Hier werken onze ervaren pedagogisch medewerkers: Rie, Alette en Monique. Er is 1 lokaal waar de gehele groep zit. Het peuter aanbod is voor de kinderen die ongeveer 2,5-3 jaar zijn en vaak al ver(der) in hun ontwikkeling. Het dreumes aanbod is voor kinderen vanaf 1,5 jaar tot 2,5-3 jaar.

Op Kantoor:

Sander van Steekelenburg

Directeur: verantwoordelijk voor administratieve, contractuele en beleidszaken

Ik ben getrouwd en heb 3 kinderen, welke allemaal op de opvang in Maasland hebben gezeten . Al vanaf mijn 22e ben ik zelfstandig ondernemer met een achtergrond in Commerciële Technisch Bedrijfskunde en International Marketing Management. Daarnaast heb ik internationale ervaring opgedaan in het ICT bedrijfsleven en zat de laatste 3 jaar in een semi-overheidssector (woning corporaties). Sinds 2015 ben ik directeur/eigenaar van Harlekijn Opvang en Dienstverlening.

sander@harlekijnmaasland.nl

Willemijn Blom

Pedagogisch medewerker:  verantwoordelijk voor de inschrijvingen, contracten en planning.

Ik ben Willemijn, geboren in 1987. Samen met Kevin en onze hond Hummer woon ik in Spijkenisse. Na het behalen van de opleiding Onderwijsassistente ben ik gaan werken in de kinderopvang. Dat is inmiddels alweer ruim 10 jaar geleden. Door mijn Brabantse gezelligheid en zachtheid creëer ik een veilige en vertrouwde omgeving voor kinderen. Per oktober 2017 ben ik al werkzaam bij Peutercentrum Inimini, daarnaast werk ik ook op BSO Maxi. Ik probeer ouders in hun wensen tegemoet te komen, zodat de kinderen een fijne plek krijgen.

willemijn@kanjersdenhoorn.nl

Cecile van Steekelenburg

Trainer en coach: verantwoordelijk voor de organisatie, regelgeving en inhoud

Ik ben getrouwd met Sander en afgestudeerd groepsleerkracht basisonderwijs. Ik heb ervaring op diverse (Montessori) scholen en ook in de rol van Intern Begeleidster opgedaan. Ik ben ook nog lid geweest van de OuderCommissie van Stichting Peuterspeelzalen Midden Delfland.

Contact

Harlekijn Opvang & Dienstverlening B.V.
KvK: 61865397
BTW: 854522621B01
Locatie Peutercentrum De Kanjers
Registratienummer Landelijk Register: 152065246

Kantoor/administratie:
Doelstraat 48
3155 AJ Maasland
sander@harlekijnmaasland.nl

Opvanglocatie:
(Het Lint)
Achterdijkshoorn 10
2635 MK Den Hoorn
telefoon: 06-42992561 (8:30 – 12:00 uur)
peutercentrum@kanjersdenhoorn.nl
www.kanjersdenhoorn.nl

Nieuwsbrief

Twitter

  • Beste ouders/verzorgers, Na de meivakantie, vanaf maandag 13 mei, starten we met ons nieuwe thema ‘Ik en mijn fami… ,
  • Vandaag kwam er een lammetje op bezoek in de klas. Wat was ze lief en zacht.,
  • Het is nog winter, maar wij zijn begonnen aan ons nieuwe thema: Vier de lente met Puk! We hebben samen met Puk al w… ,
Naar Boven